top of page

Sekretesspolicy för Östermalmspadel

Välkommen till Östermalmspadel! Vi värnar om din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Denna sekretesspolicy förklarar hur vi samlar in och använder information när du besöker vår webbplats.

Insamling av information av Wix

Observera att Wix, vårt webbplatshotell, kan samla in viss information om besökare på vår webbplats för att tillhandahålla sina tjänster och för att förbättra användarupplevelsen. Det kan inkludera information om geografisk plats, refererande webbplats (till exempel Google eller Instagram) och andra icke-personligt identifierbara data. För mer information om Wixs dataskydd och sekretesspraxis, vänligen besök deras sekretesspolicy.

Användning av information

Vi använder inte den information som samlas in av Wix för något syfte.

Användning av Google Ads

Vi använder Google Ads för att sponsra vår webbplats i sökmotorn Google. Som en del av detta kan Google samla in viss information om besökare på vår webbplats genom användning av cookies för att visa annonser som är relevanta för användarna baserat på deras tidigare interaktioner med vår webbplats och andra webbplatser på internet. Denna information samlas in i enlighet med Googles sekretesspolicy.

Delning av information

Vi delar inte, säljer eller på annat sätt överför din personliga information till tredje parter utan ditt samtycke, förutom när det krävs enligt lag.

Tredjeparts länkar

Vår webbplats kan innehålla länkar till tredjeparts webbplatser. Vi har ingen kontroll över och ansvarar inte för sekretesspraxis eller innehållet på dessa webbplatser. Vi uppmanar dig att läsa sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Ändringar i sekretesspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att uppdatera denna sekretesspolicy när som helst. Eventuella ändringar kommer att publiceras här på vår webbplats.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar angående vår sekretesspolicy, vänligen kontakta oss via e-post på ostermalmspadel.se.

bottom of page